Gelaatsbehandelingen : Skeyndor

Cleanse Pro gelaatsbehandeling : 75 euro


Gelaatsbehandeling met fruitzuren en enzymen , met natuurlijke reinigende stoffen, gespecialiseerd in anti - oxidanten die de huid diep reinigen en beschermen tegen agressieve omgevingsfactoren, die de natuurlijke beschermende barrière van de huid versterken. ( incl epilatie wenkbrauwen)

Power C gelaatsbehandeling : 85 euro


Gelaatsbehandeling met pure Vitamine C , bestrijdt de vorming van vrije radicalen in de huid, de belangrijkste bron van huidveroudering, zorgt daarmee voor een stralende huid! ( incl epilatie wenkbrauwen )

Power Retinol gelaatsbehandeling : 85 euro


Een gelaatsbehandeling op basis van retinol , het doel is om de huid met verouderingsverschijnselen door natuurlijke oorzaken of blootstelling aan zonlicht te verjongen. Werking: verminderen van rimpels, pigmentvlekken, stimuleren van aanmaak van collageen. ( incl epilatie wenkbrauwen )

Corrective gelaatsbehandeling : 110 euro


Een gelaatsbehandeling met een revolutionaire methode die diepe rimpels en expressielijntjes op een snelle en efficiënte manier verzacht. Deze methode combineert drie effectieve technieken : peelen, opvullen, ontspannen, en maakt diepe rimpels zichtbaar gladder.(incl epilatie wenkbrauwen)

Instituut Puro

Annelies Deltour
Molenkouter 16
8510 Rollegem / Kortrijk

Contact

+32 479 84 83 68
info@instituut-puro.be

Volg ons op

Facebook    Instagram