Gelaatsbehandelingen : Dr Renaud


Verfrissende gelaatsbehandeling met FRAMBOOS ( 1 uur : 70 € )

Ontdek de verfrissende en begerige framboos , dankzij zijn beschermende hyaluronzuren .
Net als een ‘ hydraterend bad ‘ versterkt deze verzorging intens , ze maakt de huid glad en geeft een gewaarwording van absolute frisheid.
( epilatie wenkbrauwen inbegrepen )

Rustgevende gelaatsbehandeling met KAMILLE ( 1 uur : 70 € )

Specifiek voor de gevoelige huid . Deze verzorging bestaat uit : een innovatief masker met bio kamille en katoen om gevoelens van ongemak tot rust te brengen. De exclusieve methode van vingerharmonie van Dr Renaud om te ontspannen en de microbloedsomloop weer op gang te brengen.
( epilatie wenkbrauwen inbegrepen  )

Zuiverende gelaatsbehandeling met LIMOEN ( 1 uur : 70 € )

Peeling met citroenschil die enzymatisch werkt . Een masker bestaande uit 2 kleitypes met herstellende en absorberende eigenschappen .
Een exclusieve en zuiverende drainage om te ontspannen en de afvoer van toxines te stimuleren .
( epilatie wenkbrauwen inbegrepen )

Eclat gelaatsbehandeling met WORTEL ( 1 uur : 70 € )

Detox behandeling : ideaal voor stedelingen en rokers die hun huid willen ontgiften.
Bevat een drukpuntmassage die op een natuurlijke wijze de energiestroom in het lichaam in evenwicht brengt en een peel - of masker die de huid een mooie gloed geeft.
Epilatie wenkbrauwen inbegrepen.

Stimulerende en gladstrijkende gelaatsbehandeling met MIMOSA 25+ ( 1uur : 70 € )

Voor alle vrouwen die de eerste rimpels willen aanpakken.
De huid wordt beschermd tegen nefaste gevolgen van allerlei soorten vervuiling en de huid wordt voller en gladder.
( epilatie wenkbrauwen inbegrepen )

Verstevigende gelaatsbehandeling met Iris 40+ ( 1uur : 75 € )

Een oudere huid gaat rimpeltjes vertonen, wordt droger en verliest tonus. De Iris lijn van Dr Renaud zorgt voor een vermindering van rimpels en een frisse uitstraling.
  1. Wanneer je op zoek bent naar een stevige en vitale huid.
  2. Helpt rimpels te verminderen.
  3. Beschermt de elasticiteit van de huid en behoudt een jonge uitstraling.
Een majestueuze bloem met een zeldzame schoonheid! Iris versterkt de huid door het beperken van de afbraak van eiwitten die de huidstructuur vormen. Deze bloem wordt ook erkend om de kwaliteit van de verbinding tussen de dermis en de epidermis te beschermen. Hierdoor zullen rimpels verminderen en zal je huid stralen.

De huid wordt op alle niveaus ondersteund in haar werking en zal er direct jonger, strakker, voller en meer stralend uit zien.
Epilatie wenkbrauwen inbegrepen.

Opvullende anti - rimpelverzorging met ROZEN 50+ ( 1uur - 15 min : 80 € )

Professionele verzorging met een dubbel masker dat specifiek bedacht werd voor een veeleisende en volwassen huidtypes , in synergie met alle ouderdomstekenen.
  1. een scrubmasker dat celvernieuwing stimuleert en het gelaat weer een vorm geeft dankzij de textuur die de zuurstof naar de huid weer op gang brengt .
  2. een collageen bio - masker dat gedrenkt wordt in hvaluronzuurlotion om zo een tweede huid te leggen zodat de voornaamste actieve stoffen ervan vrijkomen.
De huid wordt grondig gehydrateerd en krijgt als het ware van binnenuit weer vorm .
De huid wordt verstevigd en levendiger .
( epilatie wenkbrauwen inbegrepen )

Botanische intensieve gelaatsbehandeling gedehydreerde huid ( 1 uur : 70 € )

Een gelaatsbehandeling die een specifiek huidprobleem oplost en de tekenen van huidveroudering tegengaat . Geeft een onmiddellijk shot - effect = sneller resultaat: zal de soepelheid en het comfort van de huid garanderen op basis van extracten van stamcellen van de klaproos , hyaluronzuur en vitamine B3

Botanische intensieve gelaatsbehandeling voor de vermoeide , rijpere huid die nood heeft aan een oppepper ( 1 uur : 70 € )

Een gelaatsbehandeling die een specifiek huidprobleem oplost en de tekenen van huidveroudering tegengaat. Geeft een onmiddellijk shot - effect = sneller resultaat : zal de huid terug doen stralen , verstevigen , gladder maken en de jeugdigheid van de huid terug doen opleven , op basis van extracten van de stamcellen van jasmijn , vitamine A & C
Specifieke oogverzorging met collageen ( 45 min : 45 € ) Een oogbehandeling op basis van collageen met hyaluronzuur die de huid rondom de ogen intens hydrateert en tot rust brengt en op de celvernieuwing werkt , samen met een extra drainerende massage.

Gelaatsbehandeling met Vit C ( 35 min : 40 € ) Een éclat boostende ultrageconcentreerde gelaatsbehandeling op basis van vit C die de huid glad maakt en intens doet stralen , werkt sterk in op rimpels en pigmentvlekken .

Meer info op de officiële website website van Dr Renaud op www.docteur-renaud.com

Instituut Puro

Annelies Deltour
Molenkouter 16
8510 Rollegem / Kortrijk

Contact

+32 479 84 83 68
info@instituut-puro.be

Volg ons op

Facebook    Instagram